ICT bedrijven Nieuwegein

Bent u op zoek naar ict bedrijven in Nieuwegein of omgeving? Dan bent u bij Sense4u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het zo efficiƫnt en effectief mogelijk testen van bedrijfsinformatiesystemen.


Test Maturity Model Integration

In tegenstelling tot andere ict bedrijven in Nieuwegein maakt Sense4u gebruik van TMMi (Test Maturity Model integration). Dit model helpt om de status van het testproces te bepalen en met het stellen van prioriteiten. TMMi is bedoeld om testprocessen te beoordelen en te verbeteren. De verschillende fases zijn:


ICT bedrijven Nieuwegein

Tijdelijke detachering

Heeft u zelf te weinig mankracht om uw systeem te testen of kunt u geen medewerkers vrijmaken? U kunt er ook voor kiezen om via Sense4u testprofessionals in te zetten. Zij gaan op basis van tijdelijke detachering voor u aan de slag. Alle testen van Sense4U vallen binnen de kaders van de TMAP en ISTQB richtlijnen. Al onze testprofessionals zijn minimaal TMAP of ISTQB gecertificeerd.

Wilt u weten wat Sense4u kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze testmanagers. We komen graag naar u toe en laten u ter plekke een demo zien over het gestructureerde testproces in combinatie met Agile en Scrum. Deze afspraak is geheel kosteloos en op basis van uw wensen kunnen wij een offerte voor u opstellen.

Sense4u is een van de beste ict bedrijven van Nieuwegein en omgeving. Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.